Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Siistijä | Väentupa ry

Työllistävä Organisaatio: Väentupa ry
Työpaikan tyyppi: palkkatukipaikka
Tehtävänimike: Siistijä

Nautitko siististä ja puhtaasta ympäristöstä? Haluaisitko työskennellä rennossa ja mukavassa työporukassa ja työympäristössä? Hae töihin Väentuvalle.

Väentupa ry:lle haetaan nyt siistijää palkkatukityöhön. Siistijän työ sijoittuu Laukaan keskustan tuntumaan asumisyksiköiden ja kierrätysmyymälä Retrokeitaan tiloihin. Työtehtäviin kuuluvat tilojen ylläpito- ja perussiivous.

Tehtävään haetaan pitkäaikaistyötöntä, joka on oikeutettu 100 % palkkatukeen (korotettu tuki). Työ on osa-aikainen palkkatukityö, jossa on 65 prosenttinen viikkotyöaika (25 h/vk). Tarkistathan TE -palveluista, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan ja työn alussa on koeaika. Palkka määräytyy hakijan koulutuksen ja työkokemuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä toisen siistijän kanssa. Toivomme, että olet kiinnostunut siivoustyöstä ja sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta ja osaamista työn tai koulutuksen kautta. Ennen kaikkea toivomme kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, reipas ja vastuuntuntoinen työntekijä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Voit tutustua Väentuvan toimintaan osoitteessa https://vaentupa.fi/.
Lisätietoja saat Satu-Marja Hassilta (040-1813 439), if.aputneav@nihiot. Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla, lisätiedot joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Meistä:

Väentupa ry on yhdistys, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Työn keskiössä on päihdeongelmaisten hoidollinen ja toiminnallinen tukeminen. Väentupa toteuttaa Laukaassa päihdekuntoutusta, tuettua asumista ja työtoimintaa. SER- kierrätyskeskus sekä kirpputorimyymälä kuuluvat Väentuvan toimintaan.

Yhteyshenkilö: Satu-Marja Hassi
Sähköposti: if.aputneav@nihiot
Puhelinnumero: 040-1813 439