Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Siistijä Sepänkeskukseen | Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Ry

Työpaikan tyyppi: Palkkatukipaikka

Työpaikan tarjoaja: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Sepänkeskus

Työpaikan osoite: Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä

Tehtävänimike: Siistijä

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry hakee siistijää Sepänkeskukseen palkkatuettuun työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat kokous-, toimisto-, keittiö- ja saniteettitilojen ylläpito- sekä perussiivoukset. Siistijän työaika on 30 h/vko eli 80 % täydestä työajasta, ja sijoittuu pääsääntöisesti klo 6.00–12.00.

Sepänkeskus on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n hallinnoima erilaisten yhteisöjen tila Jyväskylän keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Talossa on toimistovuokralaisina kolmannen sektorin toimijoita, ja vuokraamme eri kokoisia kokoustiloja niitä tarvitseville. Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön, joka mahdollistaa työskentelyn itsenäisesti ja yhdessä.

Toivomme, että sinulla on siivousalan osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisen, reippaan ja vastuuntuntoisen työntekijän, joka oppii mielellään uusia asioita. Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Työn alussa on neljän kuukauden koeaika.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat Sepänkeskuksen yhteisökehittäjältä Eerik Rutaselta (050 340 9304, if.tyk@nenatur.kiree).

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 2.10.2022.

Työhakemukset voi toimittaa yhteyshenkilölle:

Yhteyshenkilön nimi: Eerik Rutanen

Sähköposti: if.tyk@nenatur.kiree

Puhelinnumero: 050 340 9304