Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Siistijä | Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Työllistävä Organisaatio: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry/ Kansalaistoiminnankeskus Matara Työpaikan tyyppi: palkkatukipaikka

Tehtävänimike: Siistijä

Tunnetko paloa puhtaanapitoon ja nautit omasta kädenjäljestäsi, kun paikat ovat siistinä? Haluatko työskennellä mukavassa työympäristössä, mukavien ihmisten ympäröimänä? Hae töihin Mataraan.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraan haetaan kahta siistijää ensin työkokeiluun ja hyvin sujuneen työkokeilun jälkeen palkkatuella. Siistijän työ sijoittuu Matarankatu 4 sekä Matarankatu 6:n tiloihin.

Työtehtäviin kuuluvat toimisto-, kokous- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous. Lisäksi siistijän tehtäviin kuuluu kokouskahvien järjestäminen muiden siistijöiden kanssa. Siistijän työaika on 30h/vko, pääsääntöisesti klo 6-12 (neuvoteltavissa).

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden siistijöiden kanssa. Toivomme, että olet kiinnostunut siivoustyöstä ja sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta ja osaamista työn tai koulutuksen kautta. Ennen kaikkea toivomme, että olet oma-aloitteinen, reipas ja vastuuntuntoinen työntekijä. Pidät myös tiimityöskentelystä. Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Ennen työsuhdetta on työkokeilujakso.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on 3. sektorin tuki- ja kehittämisorganisaatio. KYT tarjoaa esimerkiksi järjestö-, projekti- ja tilitoimistopalveluja yhteisöille sekä ylläpitää avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostilla if.tyk@ippaan.iras. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 12.6.2021. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Siivoustyön vastaava Pirjo Pihlainen klo 8-14 välillä puh. 050 4671 685 tai yhteisökoordinaattori Sari Naappi 040 7779582.

Yhteyshenkilö: Sari Naappi

Sähköposti: if.tyk@ippaan.iras

Puhelinnumero: 0407779582