Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Siistijä | Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Kansalaistoiminnankeskus Matara

Työpaikan tyyppi: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Kansalaistoiminnankeskus Matara
Työpaikan osoite: Matarankatu 6 a1, 40100 Jyväskylä
Tehtävänimike: Siistijä

Mataraan haetaan siistijää palkkatuella. Siistijän työ sijoittuu Matarankatu 4 sekä Matarankatu 6:n tiloihin. Työ alkaa kahden kuukauden työkokeilulla ja tämän jälkeen jatkuu mahdollisesti palkkatuella.

Työtehtäviin kuuluvat toimisto-, kokous- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous. Lisäksi siistijän tehtäviin kuuluu kokouskahvien järjestäminen ja huolehtiminen muiden siistijöiden kanssa. Siistijän työaika on 30h/vko. Työ on aamupainotteista alkaen klo 6-7 välillä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden siistijöiden kanssa.

Toivomme, että sinulla on siivousalan osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisen, reippaan ja vastuuntuntoisen työntekijän. Pidät myös tiimityöskentelystä. Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat siivoustyönvastaavalta Pirjo Pihlaiselta puh. 050 4671 685 (ma-pe 8.30-13.00 välillä) tai yhteisökoordinaattori Sari Naapilta puh. 040 777 9582.

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 15.11.2019. Hakuaikana pidetään jo haastatteluja ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. työtehtävät

Yhteyshenkilön nimi: Sari Naappi
Sähköposti: sari.naappi@kyt.fi
Puhelinnumero: 040 7779582

Lisätietoja liitetiedostossa.