Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Siistijä/Aulahenkilö | Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry/Sepänkeskus

Työpaikan tyyppi: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry/Sepänkeskus
Työpaikan osoite: Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä
Tehtävänimike: Siistijä/Aulahenkilö

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry hakee Sepänkeskukseen siistijää/aulahenkilöä palkkatuella. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelutyö, tilausten vastaanottaminen, puhelimeen vastaaminen sekä kokous-, saniteetti- ja yleistilojen siivoaminen. Luonteeltaan työ on aulatyöntekoa ja siivoojan avustamista, mutta tarvittaessa myös sijaisena toimimista. Työaika on 30 h/vko eli 80 % täydestä työajasta.

Sepänkeskus on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n hallinnoima erilaisten yhteisöjen tila Jyväskylän keskustan tuntumassa. Talossa on toimistovuokralaisina erilaisia kolmannen sektorin toimijoita ja vuokraamme eri kokoisia kokoustiloja niitä tarvitseville. Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön, joka mahdollistaa työskentelyn itsenäisesti ja yhdessä. Toivomme, että sinulla on erityisesti siivousalan ja myös asiakaspalvelutyön osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisen, reippaan ja vastuuntuntoisen työntekijän, joka oppii mielellään uusia asioita.

Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Työn alussa on kolmen kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat Sepänkeskuksen vastaavalta aulahenkilöltä Eerik Rutaselta 050 340 9304 tai Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toiminnanjohtajalta Tiina Sivoselta 040 036 5760. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 20.9.2020. Hakuaikana pidetään jo haastatteluja ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Yhteyshenkilö: Eerik Rutanen
Sähköposti: eerik.rutanen@kyt.fi
Puhelinnumero: 050 340 9304