Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Ryhmänohjaaja | Paremmin Yhdessä ry

Työpaikan tyyppi: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Paremmin Yhdessä ry
Työpaikan osoite: Matarankatu 4
Tehtävänimike: Ryhmänohjaaja

Haemme yhdistykseemme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ja luotettavaa, korkeimpaan palkkatukeen oikeutettua kuntouttavan työtoiminnan ryhmänohjaajaa. Tehtäviin kuuluvat kuntouttavan työtoiminnan suunnittelu sekä toiminnan ohjaaminen kahdeksanhenkiselle ryhmälle, joka koostuu maahan muuttaneista pitkäaikaistyöttömistä. Työ sisältää myös yksilöohjausta.

Paremmin Yhdessä ry:n kuntouttavan työtoiminnan sisältöjä ovat mm. omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistaminen ja kartoittaminen, itselle sopivien työ- tai koulutusvaihtoehtojen pohtiminen, työelämän pelisääntöjen oppiminen, työnhaku- ja työelämätaitojen kehittäminen sekä tarvittaessa myös yksilöiden elämänhallintataitojen vahvistaminen.

Työ sopii henkilölle, jolla on kyky kuunnella ihmisiä ja halua perehtyä heidän yksilöllisiin tilanteisiinsa, ja jolle on luontaista motivoida ja innostaa ihmisiä. Tarjoamme sinulle mukavan ja hauskan työyhteisön, jossa saa tukea ja kannustusta sekä mahdollisuuksia kehittää sekä omaa osaamistaan että työtä, jota tekee. Työn kesto: 12 kk tai sopimuksen mukaan Työaika: 25-30 tuntia viikossa Palkka: Noin 1350-1600€ / kk.

Alkamisaika: 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ alkaa kahden kuukauden työkokeilulla ja tämän jälkeen jatkuu mahdollisesti palkkatuella. Palkkauksen edellytyksenä on 100% palkkatuki 65% työaikaan asti. Hakijan on etukäteen varmistettava palkkatukioikeutensa TE-toimistosta ja ilmoitettava palkkatukioikeus hakemuksessa.

Yhteyshenkilö: Emmanuel Sibomana
Sähköposti: emmanuel.sibomana@paremminyhdessa.org
Puhelinnumero: 050 4672 976