Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Päiväkeskustyöntekijä | Jyväskylän Katulähetys ry

Työllistävä Organisaatio: Jyväskylän Katulähetys ry
Työpaikan tyyppi: palkkatukipaikka

Tehtävänimike: Päiväkeskustyöntekijä

Päiväkeskustyöntekijä, Jyväskylän Katulähetys ry, Vuokra-asunnot Etsimme päiväkeskustyöhön reipasta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää työntekijää/työntekijöitä palkkatuella. Päiväkeskukset sijaitsevat Katulähetyksen Vuokra-asuntojen päihteettömissä asumisympäristöissä sekä Jyväskylässä että Laukaan Kuusassa.
Työtehtäviin kuuluu päiväkeskuksen työtehtävien hoitamista (esim. siivous-, ruoanlaitto- ym. tehtävät ja asukkaiden kohtaaminen päiväkeskuksessa) yhdessä kuntouttavassa työtoiminnassa olevien kanssa sekä heidän ohjaustaan. Työtehtäviä voidaan sopia tarkemmin myös tehtävään valitun henkilön koulutuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta oma-aloitteista, myönteistä, joustavaa ja vastuuntuntoista työotetta sekä halukkuutta oppia uusia asioita. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta sekä tietokoneen käytön perustaidot (sähköposti, skannaus ja Office-ohjelmat) luetaan hakijalle eduksi.

Tehtävään haetaan pitkäaikaistyötöntä, joka on oikeutettu 100 % palkkatukeen (korotettu tuki). Työ on osa-aikainen palkkatukityö, jossa on 65 prosenttinen viikkotyöaika (26 h/vk). Tarkistathan TE -palveluista, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan ja työn alussa on koeaika. Palkka määräytyy hakijan koulutuksen ja työkokemuksen mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen pikaisesti, hakuaikana pidetään jo haastatteluja ja paikka/paikat täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Voit tutustua Katulähetyksen Vuokra-asuntojen työskentely-ympäristöihin ja esitteeseen osoitteessa https://www.jklkl.fi/vuokra-asunnot/
Lisätietoja saat asumiskoordinaattori Helena Konttiselta 040 159 7840, etunimi.sukunimi(at)jklkl.fi.Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla, lisätiedot joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Meistä:
Jyväskylän Katulähetys on yhteiskunnallinen yritys, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Katulähetys on yleishyödyllinen sekä voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka perustehtävänä on huono-osaisuuden ja riippuvuushaittojen vähentäminen.
Katulähetyksen vuokra-asunnot tarjoavat asuntoja itsenäiseen asumiseen kykeneville päihteettömille tai päihteettömyyteen pyrkiville henkilöille. Asukkaiden apuna asumiseen liittyvissä kysymyksissä ovat Katulähetyksen asumisneuvojat, jotka ovat tavattavissa vuokra-asunnoilla ennalta sovittuina ajankohtina sekä puhelimitse.

Yhteyshenkilö: Helena Konttinen
Sähköposti: if.lklkj@nenittnok.aneleh
Puhelinnumero: 040 159 7840