Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Ohjaaja / Väentupa ry

Työllistävä Organisaatio: Väentupa Ry
Työpaikan tyyppi: palkkatukipaikka
Tehtävänimike: Ohjaaja
Onko ihmisten kanssa tehtävä työ sinulle luontevaa ja vahvuutesi? Meillä on nyt Väentuvalla päihdekuntoutuskoti Seukkalassa auki ohjaajan työpaikka.
Etsimme päihdekuntoutuskoti Seukkalaan ohjaajaa palkkatuella. Päihdekuntoutuskoti Seukkala sijaitsee maasseudulla, noin 12 kilometrin päässä Laukaan keskustasta. Työtehtäviisi kuuluu ohjaajan työtehtävien hoitamista toimien muiden ohjaajien työparina sekä itsenäisesti. Ohjaajan työ on päihdekuntoutustyötä . Työtehtäviä voidaan sopia tarkemmin myös tehtävään valitun henkilön koulutuksen ja osaamisen mukaan. Katsomme eduksi, jos sinulla on esimerkiksi sosiaali-ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja), mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto tai mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto.
Toivomme sinulta oma-aloitteista, myönteistä, joustavaa ja vastuuntuntoista työotetta sekä halukkuutta oppia uusia asioita. Tehtävään haetaan pitkäaikaistyötöntä, joka on oikeutettu 100 % palkkatukeen (korotettu tuki). Työ on osa-aikainen palkkatukityö, jossa on 65 prosenttinen viikkotyöaika. Tarkistathan TE -palveluista, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan ja työn alussa on koeaika. Palkka määräytyy hakijan koulutuksen ja työkokemuksen mukaisesti.
Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja saat Satu-Marja Hassilta p. 040-1813 439, if.aputneav@nihiot. Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla, lisätiedot joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!
Meistä:
Väentupa ry on yhdistys, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Työn keskiössä on päihdeongelmaisten hoidollinen ja toiminnallinen tukeminen. Väentupa toteuttaa Laukaassa päihdekuntoutusta, tuettua asumista ja työtoimintaa. SER- kierrätyskeskus sekä kirpputorimyymälä kuuluvat Väentuvan toimintaan.
Yhteyshenkilö: Satu-Marja Hassi
Sähköposti: if.aputneav@nihiot
Puhelinnumero: 040-1813 439