Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Muuttotyöntekijä I Väentupa ry

Työllistävä Organisaatio: Väentupa ry
Työpaikan tyyppi: palkkatukipaikka
Tehtävänimike: Muuttotyöntekijä
Oletko käytännönläheinen ja toiminnan ihminen? Haluaisitko työskennellä rennossa työporukassa ja olla osa mahtavaa muuttotiimiämme?
Väentupa ry:lle haetaan nyt muuttajaa palkkatukityöhön. Muuttotyöntekijän työ sijoittuu Laukaan keskustan tuntumasta noin 2 kilometrin päähän SER- Väentuvalle. Työtehtäviin kuuluvat muuttotyöt ja kaikki muuttotyöhön liittyvät työtehtävät. Huolehdit osana tiimiä muun muassa tavaroiden turvallisesta siirtämisestä.
Tehtävään haetaan pitkäaikaistyötöntä, joka on oikeutettu 100 % palkkatukeen (korotettu tuki). Työ on osa-aikainen palkkatukityö, jossa on 65 prosenttinen viikkotyöaika. Työ sijoittuu arkipäiviin. Tarkistathan TE -palveluista, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan ja työn alussa on koeaika. Palkka määräytyy hakijan koulutuksen ja työkokemuksen mukaisesti.
Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön, jossa pääset työskentelemään yhdessä toisten muuttotyöntekijöiden kanssa kanssa. Pääasia on, että olet kiinnostunut muuttotyöstä. Eduksi katsomme, jos sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta ja osaamista aikaisemman työn tai koulutuksen kautta. Ennen kaikkea toivomme kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, reipas ja vastuuntuntoinen työntekijä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja saat Satu-Marja Hassilta (040-1813 439), if.aputneav@nihiot. Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla, lisätiedot joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!
Meistä:
Väentupa ry on yhdistys, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Työn keskiössä on päihdeongelmaisten hoidollinen ja toiminnallinen tukeminen. Väentupa toteuttaa Laukaassa päihdekuntoutusta, tuettua asumista ja työtoimintaa. SER- kierrätyskeskus sekä kirpputorimyymälä kuuluvat Väentuvan toimintaan.
Yhteyshenkilö: Satu-Marja Hassi
Sähköposti: if.aputneav@nihiot
Puhelinnumero: 040-1813 439