Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Monikulttuurikeskus Gloria Ry | Tilavastaava

Työpaikan tyyppi: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Monikulttuurikeskus Gloria Ry
Työpaikan osoite: Monikulttuurikeskus Gloria Matarankatu 6 A 1 40100 Jyväskylä
Tehtävänimike: TILAVASTAAVA

Monikulttuurikeskus Gloria on vuovaikutuksellinen kansainvälinen paikka, jossa ihmiset ja kulttuurit kohtaavat. Gloriassa kokoontuu paljon erilaisia ryhmiä, ja tiloissamme järjestetään runsaasti tapahtumia ja tilaisuuksia.

Nyt etsimme joukkoomme GLORIAN TILAVASTAAVAA; henkilöä, joka ottaa vastaan vierailijoita, vastaa Glorian tilojen varauksista, antaa tarvittavia ohjeita ryhmien kokoontumisille ja tapahtumien järjestäjille, on vastuussa Glorian keittiön toiminnasta (kahvi- ja muu tarjoilu) sekä ennen kaikkea toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Gloriaan.

Edellytämme GLORIAN TILAVASTAAVALTA erityisesti sosiaalisuutta ja halukkuutta työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Hygieniapassin omaaminen on toivottavaa, ja kielitaidosta (muu kuin suomen kieli) on tehtävässä hyötyä.

Tehtävään vaaditaan palkkatukioikeus (vuosi), ja siten työsuhde on määräaikainen. Työaika: 24 t 20 min / viikko ja palkka: 1 300 e / kk. Työ alkaa tammikuussa 2020 (13.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan) ja tehtävään tulee lähettää hakemus 5.1.2020 mennessä: rekry@gloriajkl.fi tai Arja Seppälä, Monikulttuurikeskus Gloria, Matarankatu 6 A 1, 40100 Jyväskylä. Hakijan tulee itse selvittää työ- ja elinkeinotoimistosta palkkatukioikeutensa.

Yhteyshenkilö: Arja Seppälä
Sähköposti: arja.seppala@gloriajkl.fi
Puhelinnumero: 040 743 3097