Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Jälkkärin ohjaaja | Nuorisoseurat

Jälkkärin ohjaaja Normaalikoululle (2 paikkaa)

Leipää ja Kulttuuria -hanke hakee kahta osa-aikaista ohjaajaa Suomen Nuorisoseurat ry:n Jälkkäreihin. Haku suunnataan henkilöihin, jotka saavat työllistymiseen korkeinta palkkatukea. Toinen paikka täytetään 21.10.2019 alkaen ja toinen 1.1.2020 alkaen.

Jälkkäri on koululaisten iltapäivätoimintaa, jonka lähtökohtana on tarjota turvallinen vapaa-ajanviettopaikka pienille koululaisille. Jälkkärin ohjaajan tehtäviä ovat mm. toiminnan ohjaaminen, vastuu lapsiryhmästä, suunnittelu- ja järjestelytyöt sekä välipalojen tarjoaminen ja yhteydenpito vanhempiin ja koulun henkilökuntaan.

Työhön valittavilta edellytetään tehtävien mukaista taitoa ja soveltuvuutta sekä motivaatiota. Soveltuvasta koulutuksesta (kasvatus-, ohjaus- tai lastenhoitoala) on etua työllistymisessä. Jos koulutusta ei ole, eduksi on kiinnostus alaan ja sille kouluttautumiseen.

Haastattelut pyritään järjestämään syyskuun ja marraskuun aikana.

Työ alkaa: 21.10.2019 ja 1.1.2020.

Työsuhteen kesto: 12 kk tai palkkatukipäätöksen mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen pituudesta. Työ voi alkaa työkokeilumuotoisella tutustumisjaksolla.

Työaika: 5 – 6 tuntia päivässä klo 11 – 17 välisenä aikana.

Työnantaja: Suomen Nuorisoseurat ry, Keski-Suomen aluetoimisto

Työpaikan osoite: Jyväskylän Normaalikoulun Jälkkärit, Pitkäkatu 8.

Palkkaus: 1450 € / kk (30 tuntia / viikko)

Valittujen henkilöiden on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Yhteydenotot: Hakemukset ja CV:t sähköpostitse, reija.portti@nuorisoseurat.fi. Lokakuussa alkavan työn hakuaika päättyy 15.9.2019 ja tammikuussa alkavan 31.10.2019.

Lisätiedot: Leipää ja Kulttuuria  -hankkeen projektikoordinaattori: Reija Portti puh. 050-348 5826.