Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Aulatyöntekijä | Kansalaistoiminnankeskus Matara (KYT ry)

Työllistävä Organisaatio: Kansalaistoiminnankeskus Matara (KYT ry)
Työpaikan tyyppi: palkkatukipaikka
Tehtävänimike: Aulapalvelutyöntekijä

KANSALAISTOIMINNANKESKUS MATARAAN HAETAAN AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Etsitkö itsellesi työtä, jossa pääset tekemään asiakaspalvelua monipuolisesti ja toivot työpäiviisi vaihtelua? Haluatko työskennellä mukavassa ja inspiroivassa työyhteisössä?

Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, on sinulla nyt mahdollisuus toteuttaa itseäsi toimistotyössä. Meillä Matarassa on nimittäin avoinna aulapalvelutyöntekijän paikka. Aulapalvelutyöntekijää haetaan ensiksi työkokeiluun ja hyvin sujuneen työkokeilun jälkeen työsuhteeseen (palkkatuki). Aulapalvelutyöntekijän perustehtävänä on huolehtia Kansalaistoiminnankeskus Mataran hyvästä asiakaspalvelusta ja asioinnin sujumisesta.

Aulapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus (kohtaamispaikan kävijät sekä järjestöt ja muut yhteisöt kokous- ja ryhmätiloissa). Asiakaspalvelun lisäksi työntekijän tehtäviin kuuluu mm. tilavarausten ja sopimusten tekeminen. Työntekijä huolehtii kohtaamispaikan viihtyvyydestä sekä työhön kuuluu myös muita erilaisia Mataran arkipäivään liittyviä käytännön asioiden hoitamista sekä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä. Työaika on 30 tuntia viikossa. Työ tapahtuu klo 7.45-18 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä mukavan tiimin jäsenten kanssa. Toivomme, että olet iloinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä. Pidät tiimityöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti sekä sinulla tulee olla hallussa tietotekniset perusteet.

Kansalaistoiminnankeskus Matara tukee ja mahdollistaa yhdistys-, kansalais- ja vapaaehtoistoimin-taa tarjoamalla osallisuuden ja toiminnan paikkoja sekä tiloja. Mataran yhteisössä on noin 25 järjestöä. Mataran toimijayhteisön ja muiden tiloja käyttävien järjestämä toiminta antaa ihmisille osallistumisen ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia, vertaisryhmiä, kerhoja, koulutusta ja muita tilaisuuksia.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on keski-suomalainen kansalaistoiminnan ja sitä edustavien yhteisöjen kehittäjä. KYT koordinoi ja hallinnoi hankkeiden kehittämistoimintaa, tarjoaa tilitoimisto- ja tukipalveluita sekä antaa ohjausta, neuvontaa ja asiantuntijapalveluita Keski-Suomen maakunnissa toimiville yhdistyksille. Mataran lisäksi KYT ylläpitää myös Sepänkeskusta.

Lisätietoja työtehtävistä antaa vko 2-3 klo 10-16 välillä aulapalveluvastaava Pasi Penttinen puh. 050 5627428.
Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla if.tyk@ippaan.iras. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 26.1.2022.

Yhteyshenkilö: Sari Naappi
Sähköposti: if.tyk@ippaan.iras
Puhelinnumero: 0407779582