Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Tuotantoassistentti | Kömin kilta ry

Työpaikan tyyppi: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Kömin kilta ry
Työpaikan osoite: Reimarin Tupa, Kauppatie 2, 44400 Konginkangas.
Tehtävänimike: Tuotantoassistentti

Kömin Kilta on Konginkankaan kotiseutuyhdistys, joka hakee tuotantoassistentin tehtävään IT-taitavaa äänekoskelaista työntekijää. Hakijalla tulee olla oikeus korkeimpaan, yhdistykselle myönnettävään 100% palkkatukeen.

Assistentin työ käsittää Kömin Killan Konginkankaalta maailmalle – tutkimushankkeen aineiston käsittelyä, teemaan liittyvän Juuret 2020 -museonäyttelyn ja seminaarin järjestelyjen tuotantoa sekä jossain määrin Konginkankaan kyläyhdistyksen toimistotöitä. Lisätietoa Konginkankaalta maailmalle -hankkeesta: http://www.konginkangas.fi/yhdistykset-ja-jarjestot/komin-kilta.php.

Tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan avointa, oppivaista, luotettavaa ja tuloksellista työotetta. Työssä tarvitaan tavallisten toimistotyökalujen käytön osaamista (Word, Excel), materiaalien mm. kuvien muokkausta sekä verkkosivujen päivitystaitoa CMS Made Simple ohjelmalla. Koodaustaitoa ei tarvita. Ruotsin ja englannin ymmärtäminen on eduksi. Työn monipuolisuus valmentaa sinua hyvin uusiin työpaikkoihin ja onnistuessasi saat hyvät suosittelijat.

Työsuhteen kesto on 6 kk, ja voi jatkua 8 kuukauteen Äänekosken kaupungin kuntalisän tukisummasta riippuen. Palkka on 1 750e/kk ja työaika 30h/viikko. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk koeaikaa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Reimarintupa, Kauppatie 2, Konginkangas. Perehdyttäjänä ja tukena toimii hankkeen päätoimittaja Marjatta Huhta. Työvaiheiden edistyessä etätyö voi olla osittain mahdollista.

Jätä kirjallinen hakemus ja CV maanantaihin 9.9.2019 klo 16 mennessä. Kerro siinä osaamisesi yllä kuvatuissa asioissa, sekä milloin voit aloittaa. Ilmoita myös palkkatuen suuruus hakemuksessa. Hakemukset ja CV:t lähetetään osoitteisiin marjatta.huhta@outlook.com sekä riikka.jarvinen@nuorisoseurat.fi.

Lisätietoja tehtävästä: Marjatta Huhta, marjatta.huhta@outlook.com, +358 50 5973257. Kysy mielellään lisätietoja.

Yhteyshenkilö: Riikka Järvinen
sähköposti: riikka.jarvinen@nuorisoseurat.fi
puhelinnumero: 050 472 7879