Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Toiminnanohjaaja | Jyvässeudun 4H-yhdistys ry

Työpaikka on: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Jyvässeudun 4H-yhdistys ry
Työpaikan osoite: Matarankatu 6 A 1, 40100 Jyväskylä

Tehtävänimike: Toiminnanohjaaja

Kiinnostaako sinua työ järjestökentällä? Haluaisitko tehdä töitä lasten ja nuorten hyväksi? Sytytkö vipinästä ja vaihtuvista tilanteista? Hae meille! Jyvässeudun 4H-yhdistys on nuorisojärjestö, joka tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista toimintaa kerhojen, leirien, kurssien ja koulutusten, 4H-yrittäjyyden sekä työllistämis- ja hanketoiminnan muodossa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme kotisivuillamme http://jyvaskyla.4h.fi/.

Etsimme nyt nuorekkaaseen ja aktiiviseen joukkoomme osa-aikaista toiminnanohjaajaa (65 % työaika, palkkatukipaikka). Tarjoamme sinulle monipuolisen ja antoisan työnkuvan nuorisotoiminnan tehtävissä: Suunnittelet, organisoit ja tarvittaessa ohjaat lasten ja nuorten säännöllistä ryhmätoimintaa, kuten kerhoja ja leirejä, sekä suunnittelet ja toteutat erilaisia tapahtumia, kouluvierailuita sekä kursseja ja koulutuksia. Tuet ja ohjaat vapaaehtoisia kerhonohjaajiamme tehtävässään sekä vastaat nuorisotoiminnan asiakaspalvelusta ja toiminnan raportoinnista. Työtehtäviisi sisältyvät myös erilaiset viestinnän ja markkinoinnin tehtävät (esimerkiksi mainosten suunnittelu ja toteutus sekä some-viestintä), kerhojen ja kurssien laskutus sekä erilaiset toimistotyöt. Osaamisestasi, kiinnostuksestasi sekä tilanteesta riippuen työnkuvaasi saattaa sisältyä myös työpalvelumme tai hanketoiminnan avustavia tehtäviä.

Edellytämme vahvaa ja innostunutta asennetta lasten ja nuorten parissa työskentelemiseen sekä itsenäistä, ulospäinsuuntautunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai vastaava tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen ryhmätoiminnan suunnittelusta ja organisoinnista sekä työskentelystä lasten ja nuorten parissa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä, innokkuuden oppia uutta sekä joustavuuden muuttuvissa tilanteissa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä rikostaustaotteen esittämistä nähtäväksi ennen työsuhteen aloitusta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)). Henkilön palkkauksen edellytyksenä on TE-toimiston palkkatuki, minkä ehtona on hakijan 24 kk:n työttömyysaika. Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) ja kerro meille, miksi tämä olisi juuri sinun paikkasi!

Lisätiedot tehtävästä: Ritva Vallinkoski, ritva.vallinkoski@jyvasseudun4h.fi, valitettavasti emme ehdi vastata puhelintiedusteluihin Palkkaus: Neuvonta-alan TES Aloitus: marras-joulukuussa 2018 tai sopimuksen mukaan

Yhteyshenkilön nimi: Ritva Vallinkoski
Yhteyshenkilön sähköposti: ritva.vallinkoski@jyvasseudun4h.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 044 567 0103