Työpaikat

Siistijä | Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry – Sepänkeskus

SIISTIJÄÄ ETSITÄÄN SEPÄNKESKUKSEEN

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry etsii palkkatukeen oikeutettua siistijää. Työ sijoittuu Sepänkeskukseen (Kyllikinkatu 1, Jyväskylä). Työ alkaa 1.8.2019.

Työtehtäviin kuuluvat kokous-, keittiö-, toimisto- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous. Siistijän työaika on 30h/vko, arkipäivisin pääsääntöisesti klo 6-12. Palkka on 1420 €/kk. Sepänkeskus on järjestöjen ja erilaisten kansalaistoimijoiden kokoontumisen ja toiminnan paikka. Talossa on ahkerassa päivittäisessä käytössä 7 kokoontumistilaa ja järjestöjen toimistotiloja.

Siistijä on tärkeä osa Sepänkeskuksen kolmen hengen tiimiä. Hänen esimiehenään työskentelee Sepänkeskuksen vastaava aulahenkilö ja siivoustyöhön osallistuu myös Sepänkeskuksen vahtimestari.
Toivomme, että olet kiinnostunut siivoustyöstä ja sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta ja osaamista työn tai koulutuksen kautta. Työssä vaaditaan myös oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen alkaminen ja kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Työsuhteen aluksi noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

On myös mahdollista aloittaa työskentely työkokeiluna. Työkokeilu voisi alkaa jo kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Sepänkeskusta hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on 3. sektorin tuki- ja kehittämisorganisaatio. KYT tarjoaa esimerkiksi järjestö-, projekti- ja tilitoimistopalveluja yhteisöille sekä ylläpitää avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille kuten Kansalaistoiminnankeskus Matara ja Sepänkeskus.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostilla raili.haaki@kyt.fi.
Viimeinen hakupäivä tehtävään on 24.5.2019. klo 16.00

Lisätietoja: KYT ry:n toiminnanjohtaja, Raili Haaki puh: 050 304 6245

  • Posted on huhtikuu 30, 2019 - 9:27 am
  • By palkkatuki.fi
  • Posted in

The comments are closed.