Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)

Siistijä | Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Kansalaistoiminnankeskus Matara

Työpaikka on: Palkkatukipaikka
Työpaikan tarjoaja: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Kansalaistoiminnankeskus Matara
Työpaikan osoite: Matarankatu 6 A 1, 40100 Jyväskylä

Tehtävänimike: Siistijä

Kansalaistoiminnankeskus Mataraan haetaan siistijää palkkatuella. Siistijän työ sijoittuu Matarankatu 4 sekä Matarankatu 6:n tiloihin. Työ alkaa yhden kuukauden työkokeilulla ja tämän jälkeen jatkuu mahdollisesti palkkatuella. Työtehtäviin kuuluvat toimisto-, kokous- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous. Lisäksi siistijän tehtäviin kuuluu kokouskahvien järjestäminen ja huolehtiminen muiden siistijöiden kanssa.

Siistijän työaika on 30h/vko. Työ on aamupainotteista alkaen klo 6-7 välillä. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden siistijöiden kanssa. Toivomme, että sinulla on siivousalan osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisen, reippaan ja vastuuntuntoisen työntekijän. Pidät myös tiimityöskentelystä.

Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat siivoustyönvastaavalta Pirjo Pihlainen puh. 050 4671 685 (ma-pe 8.30-13.00 välillä) tai yhteisökoordinaattori Sari Naapilta puh. 040 777 9582. Hakemukset lähetetään osoitteeseen: sari.naappi@kyt.fi Viimeinen hakupäivä tehtävään on 20.12.2018. Hakuaikana pidetään jo haastatteluja ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on 3. sektorin tuki- ja kehittämisorganisaatio. KYT tarjoaa esimerkiksi järjestö-, projekti- ja tilitoimistopalveluja yhteisöille sekä ylläpitää avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille kuten Kansalaistoiminnankeskus Matara ja Sepänkeskus.

Yhteyshenkilö: Sari Naappi
sähköposti: sari.naappi@kyt.fi
puhelinnumero: 040 7779582