Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT)
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Unelmien työnhakupäivä Jyväskylä

lokakuu 4 @ 12:00 - 15:00

Unelmien työnhaku innostaa, motivoi ja lisää hyvinvointia! Kolmas Unelmien työnhakupäivä järjestetään tänä vuonna myös Jyväskylässä.

Tilaisuuden aluksi Suusi Supervoima, suuhygienisti Sara Niilivuo pitää puheenvuoron itsevarmuudesta, itsetunnosta, fyysisestä terveydestä ja niiden merkityksestä työnhaussa. Puheenvuoron jälkeen pääset tapaamaan Uraverkosto.fin ja Ohjaamo Jyväskylän taidokasta henkilöstöä, joka osaa vastata kiperimpiinkin kysymyksiin CV:tä, TE-asioita ja yleisesti työnhakua koskien.

Uraverkoston pisteellä pääset Pikaunelmointimenetelmän avulla varmistamaan, että unelmat ovat mukana päivittäisessä tekemisessäsi. Unelmoinnista voit siirtyä tarkastelemaan, ovatko omat arvosi linjassa työnhakusi kanssa Arvopelin avulla. Lopuksi voit vielä varmistaa työnhakuhyvinvoinnin lisääntymisen tekemällä Pienin teko-harjoitteen ja jakamalla halutessasi oivalluksesi myös muille hyödyksi!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvitse tehdä. Tule mukaan rakentamaan työnhakuhyvinvoivaa Keski-Suomea!

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 4
Aika:
12:00 - 15:00

Järjestäjä

Piilo-osaajat
Sähköposti:
piilo.osaajat@gmail.com
Kotisivu:
https://piilo-osaajat.com/

Tapahtumapaikka

Kansalaistoiminnankeskus Matara
Matarankatu 6 a
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map